LIPPUINFO

Peruslippu 10,00 €

Sarjakortti (5 lippua) 45,00 €

Vauvakino 8,00 €

Nettilipunmyynti alkaa torstaina 27.2.2020 ja jatkuu festivaalin ajan. Liput yksittäisiin esityksiin voi ostaa elokuvien esittelysivuilta.

Festivaalin aikana lippuja voi ostaa myös esitysteattereista. Lipunmyynti alkaa esitysteattereissa torstaina tuntia ja muina päivinä puoli tuntia ennen päivän ensimmäistä esitystä ja loppuu viimeisen samassa teatterissa esitettävän elokuvan alkaessa. Lippuja Helsinki Cine Aasian näytöksiin ei voi ostaa muina Korjaamon, Kino Reginan tai Orionin aukioloaikoina.

Huomaathan, että ostaessasi 5 tai useampia näytöslippuja, saat lippusi edullisemmin hankkimalla ensin sarjakortin. Sarjakortti ei ole henkilökohtainen, ja sillä voi ostaa useampia lippuja haluamiinsa näytöksiin. Sarjakortilla ei voi ostaa lippuja loppuunmyytyihin näytöksiin. Verkkokaupan lisäksi sarjakortin voi ostaa myös Helsinki Cine Aasian lipunmyynnistä Korjaamolta, Kino Reginasta tai Orionista.

Lisätiedot ja liput Kino Reginan Teatteri itäaasialaisessa elokuvassa -sarjan näytöksiin Kino Reginan kassalta ja kinoregina.fi. Sarjan näytöksiin Kino Reginan kassalta liput klubikorttihintaan (6€) Helsinki Cine Aasia -sarjakorttia näyttämällä.

Kaikissa elokuvissa on englanninkielinen tekstitys (poikkeuksena Kino Reginan Teatteri itäaasialaisessa elokuvassa -sarjan Jäähyväiset jalkavaimolle).